Alle berichten van Geredetwijfels

De tegenstrijdige verklaringen van potentiële kandidaat nummer 2

verhoorkamer_verhoorHet dossier telt meerdere potentiële kandidaten waar justitie onderzoek heeft gedaan in de moord op Nathalie weinreder. Deze, wat de politie High potentials noemden, is te vinden in een apart dossier. Ondanks dat justitie gelijk alle pijlen op Dennis richt, doen ze voor de vorm maar of ze deze High potentials ook hebben uit gerechercheerd. Ondanks dat er enorm veel meer ligt tegen een andere totaal niet uit gerechercheerde kandidaat, is ook deze man, met de naam B.J, niet helemaal uit gerechercheerd en mag men zich een aantal dingen afvragen.

-Waarom vond B.J het niet nodig om zichzelf bij de politie te melden na haar dood, want zoals hij verteld in zijn verklaring, heeft hij voor het laatst contact met haar gehad, ongeveer 2 weken voor haar dood, maar in een vervolg verklaring blijkt, dat hij die vrijdag 10 december 2010 nog wel virtueel contact met haar gehad heeft via MSN en in de nacht van 11 december haar nog ge-sms’t heeft. Sterker nog, hij verklaart in zijn eerste verklaring al dat ze meer dan regelmatig contact hadden. Lees verder De tegenstrijdige verklaringen van potentiële kandidaat nummer 2

De kapotte stoel bij het levenloze lichaam van Nathalie Weinreder

DSC_0040Hoe de politie het onderzoek start:

Als op zondag 12 december 2010 het levenloze lichaam van Nathalie weinreder word gevonden start direct het politie onderzoek. Getuigen worden gehoord, er word een buurtonderzoek gestart en er word een team opgesteld voor deze moordzaak die het Tarana team word genoemd. Er worden foto’s gemaakt van de plaats delict en er komt een GGD arts die van een afstandje “even” komt kijken zonder ook maar een bodycheck te doen. Het is zijn eerste keer dat hij te maken krijgt met een geweldsdelict en, zo verklaart hij, “ik ben niet dichter dan 1 meter van het slachtoffer geweest“, vervolgens vertrekt hij dan weer. Deze verklaring heeft hij afgelegd bij de Rechter commissaris op 9 februari 2012. Pas nadat het slachtoffer erg laat in de avond naar het MST in Enschede word gebracht doet deze GGD arts daar de eerste schouw op maandag 00.10 uur. Dat hier al veel dingen mis gaan zullen wij later in een ander artikel bespreken.

DE STOEL:

Lees verder De kapotte stoel bij het levenloze lichaam van Nathalie Weinreder

Het omstreden tapgesprek- Maar ik heb haar nog wel met een mes bedreigd !

manager Liegen conflictinstituut.nl -300x224Dat de officier van Justitie geen enkele mogelijkheid onbenut laat om maar aan te tonen dat Dennis knettergek was  en dat TBS geheel op zijn plaats was, moest er ook aangetoond worden dat Dennis haar ook nog met een mes bedreigt had, dat dit bezijden de waarheid is, dat maakte deze geweldige crimefighter helemaal niets uit. Dit bewijs is niet meegenomen in de veroordeling, maar de suggestie heeft goed gewerkt bij het hof in Almelo.

Al tijdens een (1) van de ondervragingen van Dennis, waarvan wij zowel audio als visueel de originele opnamen bezitten word er tegen Dennis het volgende gezegd. Lees hieronder wat de politie agente aan Dennis verteld. Dat Dennis moet lachen, is begrijpelijk, als je nu weet in welke context dit geplaatst is, want Dennis weet op dat moment al, dat de politie zit te liegen tegen hem, want dit heeft hij nooit gezegd in het telefoon gesprek met zijn tante op die bewuste zondag avond. Hieronder het deel van het verhoor op 26 januari 2011

NOTE: Klik op de afbeelding, dan opent het zich in een nieuw venster. Daar kan je het eventueel ook nog vergroten door daar ook op de afbeelding te klikken, dan word het groter en leesbaarder.

Lees verder Het omstreden tapgesprek- Maar ik heb haar nog wel met een mes bedreigd !

De zaak Louis Hagemann

logo_hagemannTijdens ons proces kwamen wij al in contact met de vrouw van louis hagemann, de man die veroordeeld is tot levenslang voor de moord op Corinne bolhaar en haar twee kinderen. Louis is veroordeeld op een getuigenis die wel heel erg omstreden is. Dat Nederland al zover moet zinken om door Trial by Media al een veroordeling af te dwingen is toch te gek voor woorden. Het is schrijnend om te zien dat mensen nog steeds maar klakkeloos geloven wat er in de media gebeurt. Wij weten nu de andere kant van de medaille, want ook wij zijn afgemaakt in de media, zonder wederhoor, maar nu na het hoger beroep in Dennis zijn zaak hebben wij groen licht gekregen van onze advocaat John peters en prive detective om het hele dossier openbaar te maken, wat wij dus nu ook aan het zijn om alle leugens onderuit te halen die door mensen de media zijn in geslingerd.

Dit is ook 1 van de redenen dat wij de krachten aan het bundelen zijn, want ook in Louis Hagemann zijn zaak moeten er nog  mensen zijn die  dingen weten die nog niet boven water zijn gekomen. Ondanks dat er drie nieuwe getuigen waren, die elkaar niet kenden en verklaarden, dat de hoofdgetuige Renetta van de Meer aka Chanel Hofman ( die willens en wetens, in opdracht van Peter R de Vries een valse verklaring heeft afgelegd onder heel goed acteerwerk, dat moet haar worden nagegeven, word een herziening toch weer afgewezen. Op de site www.louishagemann.nl kan iedereen lezen hoe iemand op goed acteerwerk, leugens, en, hoe toevallig ook, door knip en plakwerk van justitie veroordeeld word. Men mag hopen dat 1 van jullie lezers dit nooit overkomt, want het lijkt een ver van je bed show, maar zoals ook wij konden ondervinden is het dichterbij dan je denkt.

Jacqueline Hagemann heeft ook een facebook account opgericht om aandacht te blijven vragen voor de zaak van haar man, want als niemand iets doet, dan verdwijnt ook deze zaak verder in de doofpot. Nu is het deksel er nog af, maar o wat zou men die graag dicht houden. Mocht het hier niet om een mensen leven gaan, dan zou het geheel lachwekkend zijn of ontsponnen zijn aan de fantasie van een boekschrijver.

Ook in deze zaak kan men contact opnemen ( anoniem) met Jacqueline zelf via het contact formulier op haar site of met John peters, de advocaat die net als in onze zaak, Louis Hagemann al jaren bij staat.

note: Renetta van der Meer deed in 1998 aangifte van “verkrachting en mishandeling” jegens Louis Hagemann. De uitkomst was dat Louis 6 jaar gevangenisstraf kreeg.
DNA spore ontbraken op haar hals, lichaam en waslijntje.
Het enige wat werd aangetroffen was een klein beetje sperma.
Echter werd er door het NFI ook sperma aangetroffen die niet tot Louis of Renetta behoorde.

Renetta kreeg na de veroordeling van Louis Hagemann in 1998 een nieuwe naam, nieuw woonadres, 11.000 gulden smartengeld en aandacht. Thans gaat Renetta door het leven als Chanel Hofman.

Zou die simpele wijze van geld opstrijken, verhuizing en aandacht aanleiding zijn geweest om Peter R de Vries begin 2001 te benaderen?

Op de site van louis hagemann kan men tevens ook de televisie uitzending bekijken hoe peter r de vries met veel drama en wild west taferelen via zijn programma de moord op corinne bolhaar “oploste”.

Waar stond dit onderzochte Bierflesje op de plaats delict- NFI versus IFS

Negen bierflesjesIn het huis van het slachtoffer Nathalie Weinreder zijn op zondag 12 december 2010, nadat haar levenloze lichaam was gevonden  veel dingen in beslag genomen en voor nader onderzoek naar het Nederlands Forensisch instituut (NFI) gestuurd. een (1) van deze in beslag genomen “stille getuigen” zijn 10 bierflesjes. Negen van de deze bierflesjes zijn aangetroffen op het aanrecht en 1 flesje stond naast de computer. Van het flesje bier bij de computer weten we uit de rapporten dat hier DNA van Nathalie weinreder op zat.

Van de overige acht flesjes bier word in het rapport apart benoemd waar deze bierflesjes gevonden zijn ( op het aanrecht ), maar van de negende word het niet beschreven. Nu kan men klakkeloos aannemen dat dit het negende flesje bier op het aanrecht moet zijn, maar is dit ook zo ? Lees verder Waar stond dit onderzochte Bierflesje op de plaats delict- NFI versus IFS

Niet bijgevoegd msn gesprek van 16 tot 18 uur tussen getuige en Nathalie weinreder

plaatje vraagtekenDat er veel dingen niet bijgevoegd zijn in het dossier, dat weten we al, maar dan mag men zich afvragen waarom dit niet gedaan is, want ondertussen weten wij dat wat niet bijgevoegd is, ontlastend is voor Dennis en wij vragen ons dan ook werkelijk af “Wat heeft justitie nog meer te verbergen” ? Uit het dossier met getuigen verklaringen zit een verhoor van een Getuige die op die bewuste vrijdag 10 december ook nog contact met Natalie weinreder gehad heeft. Voor zover wij weten, maar dat kan je je ernstig afvragen, is alles wat van belang is bijgevoegd, maar na het oprichten van deze website krijgen wij steeds meer tips van betrokkenen/ getuigen die de officier van justitie zo angstvallig achter houd.

Deze getuige heeft op 10 december van ongeveer 16 uur tot 18 uur Msn contact met Nathalie. Hij verteld dat hij dat dagelijks had en dat Nathalie hem al meerdere keren uitgenodigd had om langs te komen, maar dat hij dit steeds afgeslagen heeft. Het is wel heel erg opmerkelijk dat deze getuige gehoord word en er van zijn harde schijf van zijn computer een kopie voor onderzoek word gemaakt. Het staat er toch echt zwart op wit in zijn verklaring, maar waar is dat gesprek ? Het zit niet in het dossier, terwijl dit wel bijgevoegd zou moeten zijn in het kader van waarheidsvinding. Wat zou er in dat gesprek staan dat de verdediging niet mag weten ? Vragen, vragen en nog eens vragen. Gelukkig zijn er nog eerlijke mensen die ook gerede twijfels hebben dat Dennis dit feit niet gepleegd heeft. Hierover kunnen wij geen oordeel geven, anders zijn wij net als politie en justitie en zitten wij ook, net zoals politie en justitie al vanaf het begin doet in de tunnel, zonder ook rechts of links te kijken. Ondertussen weten wij wel wat wij er in dat Msn gesprek staat, dat is ons in vertrouwen verteld, maar om geen afbreuk te doen aan de nagedachtenis aan Natalie weinreder zullen wij dit niet publiekelijk maken. Lees verder Niet bijgevoegd msn gesprek van 16 tot 18 uur tussen getuige en Nathalie weinreder

Was het Msn gesprek daadwerkelijk in Hengelo

MSNEen andere niet uit gerechercheerde potentiële kandidaat verklaard dat hij op zaterdagmorgen 11 december via Msn afgesproken had met Getuige M.G. Hij verklaard dat hij daar aan de deur is geweest en dat de vader van M.G hem toen zei dat hij er niet was. Die vader is nooit gehoord of dit daadwerkelijk plaats heeft gevonden, maar laten we ervan uitgaan dat hij daar inderdaad geweest is. M.G word op 2 februari 2011 gehoord en verklaard het volgende. (lees hieronder zijn verklaring ) Lees verder Was het Msn gesprek daadwerkelijk in Hengelo

NFI versus het IFS met betrekking tot het vestje slachtoffer Nathalie Weinreder

6924_1Naar aanleiding van de gewelddadige dood van Nathalie Weinreder is in eerste instantie veel onderzoeken gedaan naar zowel biologische als ook Dna sporen door het Nederlands Forensisch instituut (NFI) . Hieruit zijn tal van rapporten gekomen, onder andere naar het vestje dat Nathalie Weinreder droeg op 12 december 2010 toen zij levenloos in haar huis gevonden werd.

De Advocaat generaal gaf pas in het hoger beroep toe, nadat de officier van justitie eerst in Almelo met droge ogen durfde te beweren dat er GEEN Dna was gevonden van een andere niet uit gerechercheerde potentiële kandidaat, maar dat er zoveel Dna was gevonden van Dennis.  In het hoger beroep konden ze er eigenlijk niet meer omheen en werd er wel 1 (een) zinnetje aan gewijd. Lees verder NFI versus het IFS met betrekking tot het vestje slachtoffer Nathalie Weinreder

Onderzoek DNA sporen rechterkant hals van het Slachtoffer

m1mxx2qauf8s_sqr256Nadat Nathalie weinreder op zondag 12 december 2010 dood gevonden was in haar huis, is er door het Nederlands forensisch instituut (NFI), onderzoeken gedaan naar zowel DNA als Biologische sporen. Uit (1) een van die rapporten is er ook het onderzoek naar het DNA dat gevonden is in de hals van het slachtoffer. Ze hebben het dan over een natte swab van de rechterzijde van de hals van Nathalie. In het rapport van het NFI word het volgende gesteld: Zie rood omrande delen in het rapport. Lees verder Onderzoek DNA sporen rechterkant hals van het Slachtoffer

Zo gaat politie en justitie met bewijsmateriaal om

Oorbel en gsmOngeveer een jaar na de dood van Nathalie weinreder, duikt er opeens een foto van haar op, waarop Nathalie staat met de kleding waarin zij is gevonden. Tot onze stomme verbazing staat daar ook de andere niet uit gerechercheerde kandidaat op. Deze foto is heel snel door ons gekopieerd en naar de advocaat gestuurd. Die foto heeft maar heel kort op zijn Hyves gestaan en is daarna nooit meer opgedoken.

Later is er nog (1)een foto opgedoken van Nathalie met dezelfde kleding als waar zij in is gevonden op zondag 12 december 2010  op de Hyves van de moeder van Nathalie, waar zij op staat met de getuige die haar op 10 december 2010 voor het laatst in leven heeft gezien met daaronder geschreven “Nathalie een week voor haar dood”. Nadat John peters die foto’s overlegde tijdens de rechtszitting  en hier vragen stelde,  was de foto op de Hyves van de moeder van het Slachtoffer na de rechtszitting ook weer verdwenen en nooit meer opgedoken tot de dag van vandaag. Op die twee foto’s is te zien dat ze dezelfde haardracht heeft, dezelfde oorbellen in heeft, ondanks dat 1 oorbel gedraaid zit. Dat de officier van Justitie durft te beweren dat het om andere oorbellen gaat vind ik knap, want elke leek kan zien dat het om dezelfde oorbellen gaat. zie hier die 2 foto’s waar de oorbellen op te zien zijn. Let vooral op de kleur en het groene rondje van de oorbel en het lokje haar dat precies op dezelfde plaats bij haar nek/keel zit. Lees verder Zo gaat politie en justitie met bewijsmateriaal om