Categorie archief: Verklaring Moeder slachtoffer

De eerste verklaring van de moeder van het slachtoffer om 15 uur op 12 december 2010

Ondanks dat de moeder van het slachtoffer in haar eerste verklaring ook die andere verdachte al noemt, richten ze alle pijlen op dennis, hij ligt al rond half zes onder de tap en staan er bij mijn ouders al opgedekt politie voor de deur. Ik ga niet zeggen dat dennis een engel is, want dat is hij zeker niet, maar ik kan niet begrijpen dat ze toen ook niet die andere potentiële verdachte opgepakt hebben, want zoals de moeder al zegt in haar eerste verhoor “HIJ is gisterenavond (zaterdag 11 december) nog bij mijn dochter op bezoek geweest”. Op dat moment kent ze hem nog niet persoonlijk omdat ze hem bij de verkeerde achternaam noemt en bij zijn bijnaam. Tevens zegt ze dat ze hem kent via hyves en pas voor het eerst kennis met hem maakt op 20 december tijdens de stille tocht. Dat ze daarmee de vrijdagavond bedoeld dat die andere potentiele verdachte nog bij haar dochter op bezoek is geweest kan gebeuren, want het is niet niets als je net je dochter vermoord hebt gevonden.

Toch zijn er een hoop tegenstrijdigheden in haar verklaringen, om maar niet te spreken van haar interviews in de media. In de media beweert ze dat ze zo bang was dat daisy niet meer zou leven, maar ze is nota bene gebeld door de buren omdat daisy zolang huilde en niet omdat de moeder zo’n slecht gevoel had. Dit is ook te horen in dit interview .
Ik zal ook de link met interviews van deze familie neerzetten zodat jezelf kan horen hoe ze zichzelf steeds tegen spreekt. Dit is op een gegeven moment ook anderen in de media opgevallen en diegene kent nu ook het dossier.

http://www.rtvoost.nl/nieuws/default.aspx?cat=1&nid=154858

Zij hebben het er ook over dat wij totaal geen respect tonen, maar is het niet meer dan respect dat wij al bijna vier jaar onze mond dicht houden en niet de media opzochten. Dat alles wat hun beweren dat wij als familie gedaan hebben kunnen onderbouwen dat dit niet zo is geweest. Vanaf dag 1 is de hetze al bezig tegen onze familie van bedreigingen, schelden, tot aan een beschuldiging dat de oma van dennis, de liefste vrouw die nog geen vlieg kwaad zou kunnen doen, nathalie een jaar voor haar dood al zou hebben proberen te vergiftigen.

Dat de andere potentiële verdachte dan al bij het slachtoffer in de buurt is gezien word ondersteund door een keiharde verklaring van de nicht van Nathalie, die de andere potentiële verdachte die vrijdagavond al rond 22.30 voor haar huis langs ziet lopen. Die nicht word nota bene niet eens gehoord door de politie, maar gaat na de begrafenis van Nathalie direct naar de politie om zelf haar verklaring af te leggen. Wat heeft haar toen doen besluiten om zelf maar naar de politie te gaan, daar kunnen we alleen maar naar gissen, maar haar verklaring staat als een huis. Haar verklaring zal ik later op de website bijvoegen.

img002

img001

img003

img004