Het omstreden tapgesprek- Maar ik heb haar nog wel met een mes bedreigd !

manager Liegen conflictinstituut.nl -300x224Dat de officier van Justitie geen enkele mogelijkheid onbenut laat om maar aan te tonen dat Dennis knettergek was  en dat TBS geheel op zijn plaats was, moest er ook aangetoond worden dat Dennis haar ook nog met een mes bedreigt had, dat dit bezijden de waarheid is, dat maakte deze geweldige crimefighter helemaal niets uit. Dit bewijs is niet meegenomen in de veroordeling, maar de suggestie heeft goed gewerkt bij het hof in Almelo.

Al tijdens een (1) van de ondervragingen van Dennis, waarvan wij zowel audio als visueel de originele opnamen bezitten word er tegen Dennis het volgende gezegd. Lees hieronder wat de politie agente aan Dennis verteld. Dat Dennis moet lachen, is begrijpelijk, als je nu weet in welke context dit geplaatst is, want Dennis weet op dat moment al, dat de politie zit te liegen tegen hem, want dit heeft hij nooit gezegd in het telefoon gesprek met zijn tante op die bewuste zondag avond. Hieronder het deel van het verhoor op 26 januari 2011

NOTE: Klik op de afbeelding, dan opent het zich in een nieuw venster. Daar kan je het eventueel ook nog vergroten door daar ook op de afbeelding te klikken, dan word het groter en leesbaarder.

img337 - kopie

Op zondag 12 december 2010, om precies te zijn om 21.07 uur, neemt de tante van Dennis, telefonisch contact op met de oma van Dennis, nadat zij iets voor 21 uur te horen kreeg dat Nathalie weinreder dood in haar woning gevonden was. Zij spreekt eerst met de  oma ( haar moeder)  van Dennis en vervolgens met Dennis, die op dat moment nog totaal aangeslagen was. In dat gesprek herhaald de tante meerdere malen dat ze bij hem uit zullen komen, want op internet ging het al over een ex van Nathalie. Dat er toen al meer exen in het spel waren, wist de  tante van  Dennis op dat moment (nog) niet.

In dat gesprek verteld Dennis aan het begin dat er meer exen zijn, want zo vertelt hij, “dat had hij dit van Nathalie zelf gehoord”, dat een andere ex van haar, haar met een mes bedreigt had en deze man toen een bivak muts op zijn hoofd had. Dit zou gaan om de biologische vader van het dochtertje van Nathalie. Later, veel later in het gesprek, als de tante blijft aandringen dat hij zich het beste toch maar zelf bij de politie moet melden en hem verteld “ze komen als eerste bij jou uit jongen, geloof mij maar, want jij bent de laatste keer opgepakt“, dan zegt Dennis volgens de politie en justitie “ja klopt, MAAR ik heb haar NOG bedreigt met een mes“. Je hoort een tik in die zin en daar is ook over geschreven in de krant door een journalist, lees hier het bewuste artikel in de tubantia.

Dennis begint ook met het woordje MAAR, als je dat ontleed, dan verwijst hij naar iets terug,  in dit geval is dat naar het begin van het gesprek, want daarin verteld hij dat er een andere ex is die haar bedreigt heeft met een mes en hij niet.
Hieronder kan je het uitgewerkte tap gesprek door de politie lezen.
img337

img338

img339

img340

Er is onderzoek gedaan door het Nationaal Forensisch Onderzoeksbureau (NFO) naar dit deel van het gesprek in opdracht van de familie van Dennis en zij bevestigen dat de tape authentiek is en kunnen niet verklaren waarom de tik juist daar zit. Wel kunnen zij bedenken dat het wellicht gebeurt is, omdat het gesprek opgenomen is met een imsi chatcher. Het NFO heeft de band vertraagt en dan komt er vervolgens het volgende uit. Dit is dus wat Dennis daadwerkelijk gezegd heeft tegen zijn tante op die bewuste zondag avond.

Zoals men zelf al kan horen zegt Dennis niet dat hij haar nog met een mes bedreigd heeft, maar wel deze zin “Ja klopt, MAAR ik heb haar NOG NOOIT bedreigt met een mes”. wat veel meer overeen komt met de juiste feiten uit dat bewuste gesprek, want Dennis greep terug naar het begin, waarin een andere ex haar nog met een bivakmuts op bedreigt had met een mes.

Feiten en nog eens feiten, daar draait de hele website om, niet om iemand te stigmatiseren, maar om ( we kunnen dit niet vaak genoeg blijven herhalen ) aan te tonen dat het dossier niet klopt en dat er aanzienlijk gesjoemeld is in dit dossier. Iedereen zal in dit drama aan bod komen, alle getuigenissen worden onder de loep genomen, deskundigen rapporten zullen aan bod komen, ja ook de bevindingen met betrekking tot de trui en het t shirt van Dennis zullen wij in een later stadium online zetten en zal er uitgelegd worden, waarom dit niet al veel eerder gedaan is.

5 gedachten over “Het omstreden tapgesprek- Maar ik heb haar nog wel met een mes bedreigd !

 1. Het spijt me dit te moeten zeggen maar t lijkt meer op haat tegen n complete familie terwijl het ten eerste alleen om dennis zou moeten gaan dat de fam van het slachtoffer klaarblijkelijk zo reageert vind ik schandalig! Als ik me druk zou maken zou ik eens gaan nadenken wat ik zou moeten doen als hij NIET de moordenaar blijkt te zijn! En ga nu nie zeggen wij weten het wel nou sorry 100% kan nooit iemand het weten alleen de dader zelf maar ipv mee te kijken of er indd fouten zijn gemaakt en t daadwerkelijke gerechtigheid voor elkaar te krijgen steken jullie liever jullie kop in het zand en dat is wat ik nou compleet schandalig vind!!!!

 2. De vrouw, ene Karin, is net zo labiel – in haar eigen wereld levend als de echte dader Dennis Velthuis. Allebei persoonlijkheid stoornissen, zwakbegaafde kinderen. Dit matcht wel erg goed met elkaar! Geef gewoon toe; Dennis Velthuis is een moordenaar. Jullie hebben als familie gefaald, energie en geld in een bodemloze put gegooid. Dat die Dennis met zijn homo trekjes, of was dat nog niet bekend?!- nog jaren mag huilen in zijn iso celletje. Gerechtigheid!

  1. Dat het hier gaat om iemand uit de kring van het slachtoffer valt af te leiden uit een aantal dingen. Dat iemand zich zo moet verlagen om niet alleen de tante te betichten ( dit is WEL smaad en laster ) en uw ip adres is bekend, dus bedenk heel goed als u weer iets zo smadelijk schrijft ;).

   Er is maar 1 iemand die verklaard heeft over het vermeend homo zijn van Dennis ( dit is nog nooit onomstotelijk bewezen en wij betwisten dit dan ook ), dat staat in het dossier zogenaamde wijze man of moet ik vrouw zeggen ;).

   Dat wij als familie geld in een bodemloze put stoppen is niet aan jou om te bepalen, want wij hebben hier een heel andere mening over, immers…door geld in die bodemloze put te stoppen is wel onomstotelijk vast komen te staan dat Dennis niets mankeert en niet knettergek is, zoals justitie iedereen wou laten geloven. Door een gerespecteerd psychiater is aangetoond dat Dennis net zo “normaal ” is als ieder weldenkend mens en dat TBS toch niet helemaal op zijn plaats is.

   Het feit dat Dennis inderdaad een keer in de iso heeft gezeten is ook maar bij een klein groepje bekend en het is wel heel makkelijk om hierdoor ook te zeggen dat wij nu weten vanaf welke kant deze onsmakelijke reactie komt.

   Dat mijn kinderen hierin betrokken worden als zwakbegaafd vind ik meer dan stuitend en wel heel persoonlijk, want mijn kinderen staan hier totaal buiten en kan niet meer zeggen dan dat dit getuigd van echt van het laagste niveau, want mijn kinderen zijn wel opgevoed en hebben een goede baan.

   1. Dat jullie leugens verspreiden blijkt maar weer er is nooit gedreigd met een mes en een bivak vannde biologische vader. dit was namelijk een foto geplaats als profiel foto in voetbal gerelateerd kringen.

    1. Beste Southside,

     Jouw reactie is toegelaten op de site, want transparantie vind ik erg belangrijk in deze zaak. Vind het jammer dat je ons beticht van leugens, aangezien Nathalie dit zelf tegen dennis verteld heeft.

     Jij zou ook moeten weten dat Nathalie het vaak niet erg nauw nam met de waarheid, aangezien jij hierover in je verklaring meerdere keren spreekt toen de recherche bij jou thuis was.

     Uiteraard vinden wij het heel erg wat Nathalie is overkomen, niemand verdiend het om op zo’n gruwelijke wijze om het leven te komen, maar wij strijden nu voor gerechtigheid voor Dennis.

     Voor jou hoop ik echt dat jij je dochter nu vaker mag zien, want geen enkele vader verdiend het om zijn kind niet te zien, onder welke omstandigheden dan ook.

     Met vriendelijke groeten,
     Geredetwijfels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *