Deze getuige legt uit zichzelf een hele belangrijke verklaring af

polittieOndanks dat de naam van de nicht van het slachtoffer al genoemd word, kort na het vinden van slachtoffer, doet de politie geen enkele moeite om deze belangrijke getuige te horen. Deze getuige gaat acht dagen later, op 20 december 2010, na de begrafenis van het slachtoffer zelf maar naar de politie om een verklaring af te leggen. Haar verklaring staat als een huis en zit aan alle kanten dicht zit.

Dit is geverifieerd door PD recherche, die onderzocht heeft om hoe laat op die bewuste vrijdag avond de voice of holland afgelopen is. Dit was om 22.40. Tijdens de voice ziet zij de andere potentiële kandidaat al voor haar huis langslopen. Daarna sluit zij ongeveer 10 minuten later haar rolgordijn en hoort ze ook de brievenbus, gaat kijken en ziet daar een kerst kaart liggen van het slachtoffer.
Later zal blijken dat die kaart door Pat, de getuige die het slachtoffer het laatst in leven heeft gezien op weg naar het station de riet, bij haar in de bus heeft gegooid op verzoek van het slachtoffer, zo verklaart hijzelf. De trein van pat vertrekt om 22.50, dus haar verklaring staat als een huis.

img001
img002
img003

Opmerkelijk is ook dat de zus, waarover zij verklaard en de moeder van deze getuige nooit zijn gehoord. Het was via de moeder van deze getuige, dat de moeder van het slachtoffer “hoorde” dat de andere potentiële kandidaat gisteren nog bij het slachtoffer in de woning geweest was.

5 gedachten over “Deze getuige legt uit zichzelf een hele belangrijke verklaring af

 1. Wat een onzin is dit weer wederom denken ze dat ze alles weten en overal in verdiept zijn.maar de waarheid is hier ver te zoeken wat betreft dit.want uit mijZelf ben ik niet na de politie gestapt wat hier Zo op internet wordt gegooid.
  Maar dat nu persoonlijk iets op internet staat ga ik meer mee doen want dit klopt niks van!!!

  1. Sorry Andrea kennelijk ben jij niet bepaald slim! Ze laten hier namelijk officiële verklaringen zien van de politie! Dus dat heb jij dan wel verklaard… er is duidelijk niet mee geknoeit.. dus jij liegt nu.. veel succes dame

   1. Ik heb helemaal niet verklaart dat ik vrijwillig daar heen ben gegaan.maargoed het is strafbaar om politierapporten op internet te zetten.dus daar wordt wat aan gedaan.
    Wij weten wel beter

    1. Dus ook bij jou liegt de politie? Je bent niet vrijwillig gegaan? Ja en wat betreft de publicatie van je verklaring daar kan ik niets aan doen.. ga niet over deze site.. en de uitspraak “wij weten wel beter” is een beetje raar maar goed nogmaals succes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *