Dennis heeft wel degelijk contact gezocht met Nathalie weinreder

10534625_309071112598428_1455669812902660476_nTijdens de rechtszaak word er door de officier van justitie ophef van gemaakt dat het wel heel toevallig is dat Dennis totaal geen contact zoekt met Nathalie, dat word later ook meegenomen in de veroordeling. Ook hier kan aangetoond worden dat Dennis wel contact heeft geprobeerd te maken met Nathalie. Niet alleen via Hyves, want hij is meerdere malen op Hyves ingelogd om te kijken of ze daar online was. Dit kan justitie natuurlijk onderuit halen door te zeggen dat Dennis ook op Hyves was voor anderen. Wat justitie aan ons mag gaan uitleggen is het volgende:

Dennis had een Msn account waar hij geregeld met Nathalie op kletste, nu is dat op zich niet zo heel vreemd, want miljoenen maakten toen gebruik van Msn, wat wel heel vreemd is, dat de officier van justitie durft te beweren dat Dennis geen enkele poging heeft gedaan om contact met Nathalie te zoeken, want in zijn Windows live account staat maar (1) èèn contact en dat is Nathalie. Dennis heeft op zaterdag EN zondag wel degelijk gekeken of ze online was. Dit was ook bekend bij politie en justitie. Zie hier het bewijs uit het dossier dat ze wisten dat er op dennis zijn account maar (1) èèn contact stond en dat is Nathalie.

img166
img167

Ze hebben laten uitzoeken wanneer Dennis contact heeft gezocht met Nathalie en wisten ook dat Dennis zowel op zaterdag als op zondag ingelogd is geweest op Msn om te kijken of ze online was. Hierover verklaard hij ook bij de Rechter Commissaris. Dat hij nadat hij haar zondag nog niet online zag toen een vreemd onderbuik gevoel kreeg en daarom is gaan googelen op haar naam. Zie hieronder het bewijs dat hij  op Msn gekeken heeft.
img109 - kopie

img105 - kopie

Dan vraag je je af waarom Dennis haar niet gebeld of ge-sms’t heeft. Deze vraag is heel simpel te beantwoorden. Dennis had geen geld voor beltegoed, daarom zie je in het hele dossier ook dat het veelal Nathalie is die Dennis sms’t. Dennis kon amper het hoofd boven water houden en verbleef dagelijks bij zijn opa en oma, waar hij veelal at en douchte, want warm water had hij niet in zijn Flat. Al deze feiten waren ook bekend bij politie en justitie en nog durven ze te beweren dat hij totaal in dat weekend van de moord geen enkele poging doet om contact te zoeken met Nathalie. Tevens word hem verweten dat hij daarom het leven van de kleine van Nathalie in de waagschaal heeft gelegd. Dat hij geen enkele poging heeft gedaan om iemand op de hoogte te stellen dat de kleine alleen in het huis was. Hoe zou hij dit kunnen doen, als hij niet op de hoogte was van het feit dat Nathalie op dat moment dood in haar huis lag ?

Wat wel heel erg vreemd is, is het feit dat de moeder van Nathalie verklaard, dat er 2 maal met een onbekend nummer naar haar huis gebeld is op de morgen van zaterdag 11 december 2010 en dat er niets werd gezegd ? De politie heeft totaal geen moeite gestoken om te onderzoeken wie dit geweest zou kunnen zijn. Tevens verklaard de moeder van Nathalie dat ze enkele keren op zaterdag contact heeft geprobeerd te zoeken met haar dochter en dat haar telefoon gelijk op voicemail ging. Ook zag ze dat haar dochter de hele dag al niet online was op Msn, dat bevreemd haar al, want zij is altijd online.

Nathalie kwam elke zaterdag een visje eten, zo verklaard zij, maar als getuige Pat op zaterdag tussen 16.00 en 17.00 uur aan de deur komt om te vragen of Nathalie bij haar is, stuurt ze hem weer weg met de mededeling dat ze misschien wel onder de douche staat. In een veel latere verklaring, zegt ze pas dat ze aan pat gevraagd had om het haar te laten weten als hij Nathalie dan nog niet te pakken heeft gekregen. Getuige Patrick verklaart hierover helemaal niets en hem is hier ook nooit naar gevraagd. Ach, waarom zouden ze ook, ze hadden Dennis toch al en nog meer dingen onderzoeken in het kader van waarheidsvinding zou alleen maar afleiden om het dossier verder in te kleuren naar Dennis.

Hier nog wat denkwerk bij het pagina grote artikel in de Telegraaf . Lees dit artikel met wat je nu al weet over deze zaak en trek je eigen conclusies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *