De zaak Louis Hagemann

logo_hagemannTijdens ons proces kwamen wij al in contact met de vrouw van louis hagemann, de man die veroordeeld is tot levenslang voor de moord op Corinne bolhaar en haar twee kinderen. Louis is veroordeeld op een getuigenis die wel heel erg omstreden is. Dat Nederland al zover moet zinken om door Trial by Media al een veroordeling af te dwingen is toch te gek voor woorden. Het is schrijnend om te zien dat mensen nog steeds maar klakkeloos geloven wat er in de media gebeurt. Wij weten nu de andere kant van de medaille, want ook wij zijn afgemaakt in de media, zonder wederhoor, maar nu na het hoger beroep in Dennis zijn zaak hebben wij groen licht gekregen van onze advocaat John peters en prive detective om het hele dossier openbaar te maken, wat wij dus nu ook aan het zijn om alle leugens onderuit te halen die door mensen de media zijn in geslingerd.

Dit is ook 1 van de redenen dat wij de krachten aan het bundelen zijn, want ook in Louis Hagemann zijn zaak moeten er nog  mensen zijn die  dingen weten die nog niet boven water zijn gekomen. Ondanks dat er drie nieuwe getuigen waren, die elkaar niet kenden en verklaarden, dat de hoofdgetuige Renetta van de Meer aka Chanel Hofman ( die willens en wetens, in opdracht van Peter R de Vries een valse verklaring heeft afgelegd onder heel goed acteerwerk, dat moet haar worden nagegeven, word een herziening toch weer afgewezen. Op de site www.louishagemann.nl kan iedereen lezen hoe iemand op goed acteerwerk, leugens, en, hoe toevallig ook, door knip en plakwerk van justitie veroordeeld word. Men mag hopen dat 1 van jullie lezers dit nooit overkomt, want het lijkt een ver van je bed show, maar zoals ook wij konden ondervinden is het dichterbij dan je denkt.

Jacqueline Hagemann heeft ook een facebook account opgericht om aandacht te blijven vragen voor de zaak van haar man, want als niemand iets doet, dan verdwijnt ook deze zaak verder in de doofpot. Nu is het deksel er nog af, maar o wat zou men die graag dicht houden. Mocht het hier niet om een mensen leven gaan, dan zou het geheel lachwekkend zijn of ontsponnen zijn aan de fantasie van een boekschrijver.

Ook in deze zaak kan men contact opnemen ( anoniem) met Jacqueline zelf via het contact formulier op haar site of met John peters, de advocaat die net als in onze zaak, Louis Hagemann al jaren bij staat.

note: Renetta van der Meer deed in 1998 aangifte van “verkrachting en mishandeling” jegens Louis Hagemann. De uitkomst was dat Louis 6 jaar gevangenisstraf kreeg.
DNA spore ontbraken op haar hals, lichaam en waslijntje.
Het enige wat werd aangetroffen was een klein beetje sperma.
Echter werd er door het NFI ook sperma aangetroffen die niet tot Louis of Renetta behoorde.

Renetta kreeg na de veroordeling van Louis Hagemann in 1998 een nieuwe naam, nieuw woonadres, 11.000 gulden smartengeld en aandacht. Thans gaat Renetta door het leven als Chanel Hofman.

Zou die simpele wijze van geld opstrijken, verhuizing en aandacht aanleiding zijn geweest om Peter R de Vries begin 2001 te benaderen?

Op de site van louis hagemann kan men tevens ook de televisie uitzending bekijken hoe peter r de vries met veel drama en wild west taferelen via zijn programma de moord op corinne bolhaar “oploste”.

2 gedachten over “De zaak Louis Hagemann

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *