De tegenstrijdige verklaringen van potentiële kandidaat nummer 2

verhoorkamer_verhoorHet dossier telt meerdere potentiële kandidaten waar justitie onderzoek heeft gedaan in de moord op Nathalie weinreder. Deze, wat de politie High potentials noemden, is te vinden in een apart dossier. Ondanks dat justitie gelijk alle pijlen op Dennis richt, doen ze voor de vorm maar of ze deze High potentials ook hebben uit gerechercheerd. Ondanks dat er enorm veel meer ligt tegen een andere totaal niet uit gerechercheerde kandidaat, is ook deze man, met de naam B.J, niet helemaal uit gerechercheerd en mag men zich een aantal dingen afvragen.

-Waarom vond B.J het niet nodig om zichzelf bij de politie te melden na haar dood, want zoals hij verteld in zijn verklaring, heeft hij voor het laatst contact met haar gehad, ongeveer 2 weken voor haar dood, maar in een vervolg verklaring blijkt, dat hij die vrijdag 10 december 2010 nog wel virtueel contact met haar gehad heeft via MSN en in de nacht van 11 december haar nog ge-sms’t heeft. Sterker nog, hij verklaart in zijn eerste verklaring al dat ze meer dan regelmatig contact hadden.

– Waarom word in februari 2011 in het programma “opsporing verzocht” de vraag gesteld wie er meer weet over een groene golf die geregeld bij Nathalie zou zijn geweest, terwijl men toen al wist dat ook deze B.J een groene golf bezat.
-Hoe kan het, dat deze B.J verteld in zijn verklaring, dat hij Natalie voor het laatst gezien heeft iets meer dan 2 weken voor haar dood, dat hij is blijven slapen, maar dat ze geen seks samen gehad hebben, maar dat op haar lichaam, op een nogal intieme plaats, DNA van hem word gevonden ?

– Hoe kan het dat de andere totaal niet uit gerechercheerde kandidaat een aspirant politie agent verteld, als deze bij hem aan de deur komt, dat er pikante foto’s op het internet zijn geplaatst van Nathalie, dit zou gebeurt zijn met het email adres dat toe behoorde aan deze B.J. Onderzoek leert dat het een oud email adres is van B.J en Nathalie. Deze foto’s doken op het internet op, ruim twee weken na de gewelddadige dood van Nathalie. Uit de verklaring zouden deze foto’s geplaatst zijn op 31 december 2010 en het broertje van Nathalie heeft ze op verzoek van de ouders van Nathalie verwijderd ergens in januari 2011. De andere totaal niet uit gerechercheerde kandidaat verklaart daarover het volgende (lees hier de verklaring van de andere totaal niet uit gerechercheerde potentiële kandidaat omtrent de foto’s die door deze bas online gezet zou zijn.)
-Ondanks dat justitie beweerd dat ook deze man uit gerechercheerd is, blijkt dit niet zo te zijn, want deze B.J legt verschillende tegenstrijdige verklaringen af en hem is nooit de vraag gesteld, of is er onderzoek gedaan hoe het kan dat zijn DNA gevonden is op haar lichaam op een intieme plaats waar kleding overheen gedragen werd.

Lees hieronder de eerste tegenstrijdige verklaring van B.J:
img002

img003

img004

img005

img006

– In zijn eerste verklaring zegt hij dat ongeveer 2 weken voor haar dood bij haar is geweest, want zo verklaard hij, daar heeft hij de andere ook niet uit gerechercheerde potentiele kandidaat ontmoet en de getuige die haar voor het laatst in leven heeft gezien op die bewuste 10de december 2010. In zijn 2de verklaring zegt hij dat hij zeker anderhalf maand tot twee maanden niet bij haar op bezoek is geweest, omdat zijn eigen auto kapot was.
– In zijn tweede verklaring zegt hij dat hij de bus van het werk niet privé mag gebruiken, want daar zijn ze heel streng in en kan hem zelfs zijn baan kosten, maar bij zijn derde verklaring zegt hij dat hij vrienden ging ophalen op die zaterdag met de bus van het werk.

Opmerkelijk is wel, dat hij zegt dat hij die andere totaal niet uit gerechercheerde potentiele kandidaat ontmoet heeft bij Nathalie, maar als hem dan een fotomapje met foto’s getoond word van 13 mannen ( die overigens ook aan de andere getuigen in dit dossier getoond worden ), dan herkend hij deze man totaal niet. De andere totaal niet uit gerechercheerde kandidaat zegt dat hij deze B.J helemaal niet kent of heeft ontmoet in zijn eigen verklaring!

Lees hier zijn tweede verklaring die een dag na de eerste is afgelegd:
img002

img003img004

Na deze eerste en tweede verklaring word hij nog eens verhoord op aan de had van een vraag/ antwoord systeem, dit word audio visueel opgenomen 18 januari 2011.

img002 img003 img004 img005

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *