De gevonden schoenafdruk

DSC_7742Er is tijdens onderzoek van de politie op de plaats delict in elk deel van het huis onderzoek gedaan, ook achter het huis van het slachtoffer, waar een aangebouwd schuurtje zit. In die schuur is een schoenindruk gevonden, waar een gips afdruk van is gemaakt. Dit word alleen heel kort benoemd in het A dossier en hier zijn geen foto’s van bijgevoegd in het dossier. Nu kan je aannemen dat justitie goed is in het inkleuren (weglaten) van ontlastend bewijs, dus dit bevreemd ons al niet meer.

Wat wij veelzeggende vinden is, dat
A – Deze schoenafdruk niet aan Dennis toebehoord, want al zijn schoenen zijn in beslag genomen in zijn woning  (zie foto) en als het wel van Dennis zou zijn geweest, dit wel bijgevoegd zou zijn, want het ondersteund alleen maar de bewijzen tegen hem.
DSC_7704
B – De andere potentiële kandidaat in zijn verhaal hoe het gegaan is (op 16 of 17 december 2010) vermeld aan getuige M.N dat de dader in de schuur heeft gewacht tot het slachtoffer haar hondje naar buiten liet. Dit is een heel opmerkelijke uitspraak als je het ziet in het licht van ontlastend/ belastend. Deze getuige verklaard nog meer, maar dat behandelen onder een ander hoofdstuk.
img005 - kopie

Maar er is meer wat deze getuige verklaard, maar dit kan als schokkend worden ervaren, dus daarom hebben wij dat deel zwart gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *