De aanhouding van Dennis

image-4373907Dennis is op zondag 12 december om 21.20 aangehouden en in verzekering gesteld. Aan de ene kant is het begrijpelijk na de emotionele uitspraak van de moeder van het slachtoffer en nadat de politie informatie over hem heeft opgevraagd, maar wat onbegrijpelijk is en blijft, is dat ook die andere potentiële kandidaat die dag niet opgepakt is, vooral als de moeder van het slachtoffer in haar eerste verklaring hem ook al noemt. Wij blijven dit een enorme blunder vinden, die helaas nooit meer hersteld kan worden, want wonden helen en kleding kan je weg gooien. Tevens vermeld getuige Lisa dit ook al in haar eerste verklaring dat Dennis en Nathalie sinds 4 op 5 december 2010 het weer goed hebben gemaakt. Dit was dus bij de politie ook al bekend rondom 15.35, dus vrij recent na het vinden van het slachtoffer en iets meer dan een half uur na de eerste verklaring van de moeder van het slachtoffer.

Als de politie daadwerkelijk aan waarheidsvinding zou doen en geleerd zou hebben van alle andere strafzaken waarin het gruwelijk mis is gegaan ( Ina post, Puttense moordzaak, Schiedammer park moord etc etc ), dan hadden ze deze andere potentiële kandidaat ook gelijk aan de tand moeten voelen, vooral toen bekend was dat het slachtoffer al koud en stijf was. Dit zegt iets over het tijdstip van overlijden.

Sinds 16.00 uur die middag liggen de telefoons van de opa en oma van Dennis al onder de tap via een imsi catcher. Hieruit is een telefoongesprek tussen de tante van Dennis en Dennis zelf, later nog aangevoerd als ondersteuning dat Dennis knettergek is, want zo zou blijken uit gesprek tussen tante en Dennis, dat Dennis tegen haar verklaart ” Maar ik heb haar nog bedreigt met een mes”. Later zal uit onderzoek blijken dat dit NIET is wat Dennis zegt. Dit is onderzocht door het NFO ( Nationaal Forensisch Onderzoeksbureau) en die komen tot een hele andere andere conclusie. Na het onderzoek van het NFO, die de opname vertraagd heeft zegt Dennis ” Maar ik heb haar nog nooit bedreigt met een mes”. Dennis haalde het begin van het gesprek aan, waarin hij verteld dat hij niet de enige ex is tegen wie wat ligt, maar dat diegene, de vader van het kindje van het slachtoffer haar via Msn ook bedreigt had, want zo verteld Dennis aan de telefoon, “dat had het slachtoffer hem zelf verteld”. Ze had hem verteld dat die andere ex van haar op een foto stond met een bivakmuts op zijn hoofd en een mes in zijn hand.

Dit gesprek is afgespeeld in de rechtszaal en ook de toen aanwezige media hoorde in het stukje wat het Ovj zo belangrijk vond, duidelijk een soort van klik/tik. Zie hier het artikel in de tubantia

Wat de ouders en politie op dat moment nog niet weten is dat Dennis toen alweer een seksuele “relatie” heeft met het slachtoffer. Dit moet later toch bekend zijn, nadat Getuige Lisa haar eerste verklaring had afgelegd.
Lees hier haar een deel van haar verklaring waarin dit staat.
img001 - kopie

img002 - kopie

haar hele verklaring kan je hier lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *