Contact

[si-contact-form form=’1′]

4 gedachten over “Contact

  1. Wat jullie proberen zouden jullie nooit lukken.want jullie houden jullie zelf voor de gek en dat weten jullie zelf ook donders goed.diegene waar jullie op doelen is zeker geen lieverdtje dat weet ik zelf ook.maar je eigen zoon of familie lid vrij te krijgen oke.maar niet over een rug van een ander.en als je goed alles bekijkt en hoort is er maar een de dader en dat is dennis. En nie die zogenaamde andere verdachte.ik ken die andere verdachte donders goed en weet zeker dat hij er niks mee temaken heeft.maar waar jullie bie aandenken is dat hij wel degelijk een nu een rechtzaak tegen jullie heeft.wat je jullie doen heet inderdaad smaad en laster en iedereen weet wie er met bedoelt word.wens jullie alle sterkte en sucses toe.hoop voor jullie dat je wat geld opzij heb gezet.want laat het hier niet bij zitten geloof me maar ik weet als de beste wat hij gaat doen

    1. Wat praat jij dan larie koek. Het is wel heel duidelijk dat die andere verdachte liegt over letterlijk en figuurlijk alles en daarbij hij had geen Alibi en wel een moet. Ook zijn zijn DNA sporen in het hals van het meisje gevonden. Ben je nu zo achterlijk of wat. De moordenaar van dit meisje komt er gewoon mee weg. Diep en diep triest.

  2. Pff is toch wat als je ziet welke fouten er allemaal gemaakt zijn! Door deze informatie ga je in eens een andere kant van de zaak zien. Nu zie je dat tegen Veldhuis helemaal niet zo veel bewijzen zijn als je vergelijkt wat die andere allemaal tegen zich heeft. Het is natuurlijk wel heel makkelijk zeggen dat je een zwart gat van bij 5 uur heb in je geheugen. Is het iets wat hij zich echt niet meer kan herinneren of niet WIL herinneren. Inderdaad is er hier sprake van Geredetijfels.

    1. Dit is nog maar het topje van de ijsberg dat hier nog maar staat en ik heb het tot mijn missie gemaakt om mensen eens goed wakker te schudden wat er nu feitelijk aan de hand is. De media doet heerlijk mee met justitie en zend braaf uit wat hun voorgehouden word, dat hier de waarheid tekort word gedaan, dat is ze toch om het even ? Dat hier niet alleen dennis zijn naam door de slijk gehaald word, maar ook die van de hele familie, daar maalt niemand om. Om nog maar niet te spreken over “hoor en wederhoor”, want voor ze iets over ons plaatsen is bij de wet geregeld dat ze aan wederhoor moeten doen, maar dit is niet gedaan en zo werd onze familie steeds dieper de afgrond ingetrapt. Trial by media, bah bah. Wanneer gaan de ogen van mensen eens open en slikken ze niet alles voor zoete koek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *